Gezins speurtocht door binnenstad Montfoort

Even de benen strekken met het gezin met Koningsspeurtocht door de binnenstad Montfoort

Gezins speurtocht door Montfoort

Het oranje comite Montfoort presenteert : Een oranje GEZINS speurtocht. 

Even met het gezin de benen strekken en puzzelen in de eerste week van de meivakantie.  

De organisatie gaat ervan uit dat iedereen rekening houdt met de landelijke regels van de intelligente lockdown. Houdt dus minimaal 1,5 meter afstand van een ander gezin dat ook de QR route volgt. Mochten er aanwijzingen zijn dat de landelijke Corona maatregelen niet worden nageleefd zullen de QR codes verwijderd worden.

De Koningsgezinsspeurtocht kan gelopen worden in de 1e week van de meivakantie van 24 april t/m 3 mei een Koningsdag gezinsspeurtocht. 

De speurtocht start op De Plaats. Daar hangt voor het raam van The Old Bakery de eerste QR code en kan de speurtocht beginnen! De eerste QR code is ook te scannen via de website van Koningsdag Montfoort. Zodra je de QR code scant met je mobiele telefoon krijgt men een filmpje te zien van koning Willem Alexander!  Onze koning stelt via de video een vraag en geeft je de keuze uit 2 antwoorden. Deze antwoorden verwijzen tevens naar de plek waar de volgende QR code hangt. Heb je het antwoord fout dan loop je dus naar de verkeerde plek en moet je terug naar de vorige locatie om de vraag  opnieuw te beantwoorden. Bij elke juiste locatie die je hebt gevonden horen 1 of 2 letters die je in moet vullen. Die letters vormen aan het einde van de speurtocht een uitspraak die bij onze Koning past. Handig dus om naast je telefoon ook een pen en het antwoordformulier mee te nemen. Onderweg zijn er ook nog wat selfie opdrachten. Maak dan een leuke foto van het gezin. Heb je de selfies én het juiste antwoord bij elkaar gepuzzeld dan kun je het antwoord én de foto’s inleveren via organisatie@koningsdagmontfoort.nl . Onder de juiste inzendingen wordt een leuke prijs verloot die is mogelijk gemaakt door de Winkeliersvereniging Montfoort. Ook voor de leukste oranje selfie is er een leuke prijs. 

Startpunt: The Old Bakery , De Plaats

Nodig: Smartphone met QR scanner en antwoord formulier ,

App:  QR scannner  (bijv. app van LQH)

Advies: test even of je de onderstaande QR code kunt lezen met je smartphone

Duur: Afhankelijk van de juiste antwoorden ongeveer 45-60 minuten