Programma

Programma Koningsdag Montfoort nieuwe stijl

Stichting Koningsdag Montfoort wil het centrum van Montfoort jaarlijks oranje kleuren.  Dat kunnen we natuurlijk niet alleen. Blij zijn we met alle initiatieven die de afgelopen maanden van de grond zijn gekomen en die hebben geleid tot een mooi eerste programma van Koningsdag Montfoort nieuwe stijl. Door Koningsdag zoveel mogelijk in het centrum te situeren en te coördineren kunnen de verschillende activiteiten, pleinen en horeca elkaar versterken.

Op de pagina agenda hebben we alle activiteiten voor u op chronologische volgorde gezet. In het submenu of via de home page kunt u de activiteiten per plein / locatie bekijken. De activititeiten die niet op De Plaats, Kasteelplein en Hofplein plaatsvinden zoals de  Beklimming NH kerk, de (kinder) vrijmarkt, de skeerlertocht en de Oldtimer show staan ook bij elkaar gesitueerd.

Er zit ongetwijfeld een activiteit bij die kan bijdragen aan uw oranje Montfoort gevoel. Mocht u nog ideeën hebben om Koningsdag in Montfoort nog leuker te maken dan vernemen we dat graag van u via het contact formulier op deze site. Indien u ook een oranje steentje wilt bijdragen neem dan contact op via de  "Help mee !"  pagina op deze site.