Heren van Oranje

Heren van Oranje  laten de pleinen bruissen!

In 2016 heeft stichting Koningsdag Montfoort de oranje handschoen opgepakt. De focus lag de afgelopen twee jaar op het nieuw leven inblazen van de familie activiteiten op het Hofplein. Met de hulp van de adverteerders in deze krant is dat prima gelukt.

Maar het oranje comité wil meer: namelijk een feestelijke boost geven aan  de hele binnenstad van Montfoort. Deze ambitie paste prima bij het idee van Profipack eigenaar Marc de Jong om een leuke artiest naar Montfoort te halen. De vraag was dan achter waar gaat die artiest dan optreden. Na een korte brainstormsessie met het bestuur van Stichting Koningsdag werd dit idee van Marc verder uitgewerkt en ontstond de sponsorclub “Heren van Oranje”. 

Deze groep ondernemers gaat via Stichting Koningsdag en in overleg met de diverse horeca gelegenheden artiesten of DJ’s laten optreden op de diverse horeca pleinen. Het zal het 1e jaar een beetje experimenteren worden maar het oranje comité is erg blij met dit initiatief om de binnenstad van Montfoort nog meer te laten bruisen op Koningsdag. 

Meer info via  Marc de Jong  marc@profipack.nl

 

heeren van oranje