Koningsdag krant Montfoort

Al enkele jaren wordt er in Montfoort met Koningsdag een huis aan huis krantje verspreid. Veel ondernemers werden jaarlijks benaderd om middels een advertentie reclame te maken in het krantje. Veel bedrijven dachten dachten daarmee tevens de Koningsdag activiteiten financieel te ondersteunen. 

Helaas was dit niet het geval. De gehele advertentie opbrengst van het Koningsdag krantje ging altijd naar de uitgever van het krantje toe. Dat is vanaf 2017 anders !!.

Sinds 2017 zorgt de stichting zelf voor een mooie krant en gaan we advertentie opbrengsten van het krantje investeren naar de jeugd activiteiten met Koningsdag zoals de 4 startenloop, pannenkoekenfeest en de kinderattracties. 

Ok dit jaar beloofd het weer een mooi en unieke Montfoortse Courant te worden met leuke artikelen, interviews en natuurlijk het programma van Koninsgdag en de pagina's 4-5 mei "Montfoort in de oorlog".

Vanaf € 75,- heeft u al een een advertentie. 

We hopen dat u net zo enthousiast bent als ons over dit win-win plan en dat u  (wederom) een advertentie in het Koningsdag krantje wilt gaan plaatsen. Zo heeft u voor een mooie advertentie en steunt u tegelijkertijd de Koningsdagactiviteiten voor de jeugd. 

Met elkaar kleuren we Montfoort oranje !  

Meer info / vrijblijvende informatie via het contact formulier 

voorpagina 2018montfoort in de oorlihwapens waardsedijkpagina 9 pag 13 pag 16 pagina 12