Koningsdag Montfoort 2016

Onze nieuwe website is online! www.koningsdagmontfoort.nl Alle activiteiten op een rij!

Stichting Koningsdag Monftoort is opgericht op 16 januari 2016 en neemt dit jaar voor het eerst de taken van het gestopte oranje comite over.  Dankzij de inspanning en medewerking van veel Montfoortse verenigingen (en de mensen daarachter!) staat er een mooi King size programma van Koningsdag nieuwe stijl.

Bij een nieuwe start hoort ook een moderne website die ook makkelijk te benaderen is op een smartphone of tablet. Vandaag gaat deze voor het eerst public!

Op deze site hebben we alle activiteiten op chronologische volgorde gezet én u kunt de activiteiten per plein / locatie bekijken. Er zit ongetwijfeld een activiteit bij die kan bijdragen aan uw Oranje en/of Montfoort gevoel.

Mocht u nog ideeën hebben om Koningsdag in Montfoort nog leuker te maken, of mist u wat op deze site ?  dan vernemen we dat graag van u via het contact formulier.

We hopen dat, net zoals bijvoorbeeld de meedenkers en doeners van De Reclamehelden, DraadsMedia, Van Schaiks drankenhandel, Slagerij Gelderblom,  Athletic Point en DJ Dave producties nog meer Montfoorters hun oranje steentje willen bijdragen om van Koningsdag een topfeest voor jong en oud te maken. Via de pagina "Help mee !" staat aangegeven waar we specfiek naar op zoek zijn en op welke tijdstippen. 

Via de nieuwsberichten op de site en Facebook houden we u op de hoogte van de laatste nieuwtjes !

Tot koningsdag !