Wat is er te doen in Montfoort tijdens Koningsdag?

Agenda Koningsdag Montfoort nieuwe stijl. We hebben alle activiteiten op een rij.

BEKIJK DE GEHELE AGENDA: KLIK HIER

Stichting Koningsdag Montfoort wil het centrum van Montfoort jaarlijks een beetje oranje kleuren.  Dat kunnen we natuurlijk niet alleen. Blij zijn we met alle initiatieven die de afgelopen maanden van de grond zijn gekomen en die hebben geleid tot een mooi eerste programma van Koningsdag Montfoort nieuwe stijl. 

We hebben alle activiteiten voor u op chronologische volgorde gezet. Op de pagina "programma" kunt u de activiteiten per plein / locatie bekijken. De activititeiten die niet op De Plaats, Kasteelplein of Hofplein plaatsvinden staan ook bij elkaar.

Er zit ongetwijfeld een activiteit bij die kan bijdragen aan uw oranje Montfoort gevoel.  Mocht u nog ideeën hebben om Koningsdag in Montfoort nog leuker te maken dan vernemen we dat graag van u via het contact formulier op deze site. Indien u ook een oranje steentje wilt bijdragen als sponsor of vrijwilliger neem dan contact op via de "sponsor" of  "Help mee"  pagina op deze website.